Bib Knesselare verhuist!

De bibliotheek van Knesselare verhuist tegen 1 april 2020 en zal gesloten zijn van 16 t.e.m. 28 maart!

De bibliotheek van Knesselare verhuist (voorlopig) naar het contactpunt (het vroegere gemeentehuis) in Knesselare.

De gemeente Aalter heeft plannen om de bibliotheek onder te brengen in het oud Klooster. Dit gebouw wordt de volgende jaren omgebouwd tot een multifunctioneel ontmoetingscentrum met o.a. een bibliotheek, een feestzaal, een kinderopvang en een academie. In afwachting hiervan, vindt de bib vanaf 1 april 2020 een tijdelijk onderkomen in het vroegere gemeentehuis op de Plaats.

Om de verhuis te kunnen realiseren zal de bib gesloten zijn van 16 tot en met 28 maart 2020. De andere filialen van de Aalterse bibliotheek blijven gewoon open.