Boek
Nederlands

Bob Popcorn kan niet stoppen met ontploffen

Maranke Rinck (auteur), Martijn van der Linden (illustrator)
+1
Bob Popcorn kan niet stoppen met ontploffen
×
Bob Popcorn kan niet stoppen met ontploffen Bob Popcorn kan niet stoppen met ontploffen

Bob Popcorn kan niet stoppen met ontploffen

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:
Bob is een popcorn die snel boos wordt. En dan ontploft hij! Maar hij heeft een manier ontdekt om zijn driftbuien in toom te houden, en vertelt zijn tien beste tips. Kan Bob zich inhouden? Prentenboek met veel grappige gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.
Onderwerp
Boos zijn, Mindfulness
Extra onderwerp
bob popcorn
Titel
Bob Popcorn kan niet stoppen met ontploffen
Auteur
Maranke Rinck
Illustrator
Martijn van der Linden
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Em. Querido's Uitgeverij, 2023
[44] p. : ill.
ISBN
9789045129440 (hardback)

Besprekingen

Een humoristisch prentenboek uit de ‘Bob Popcorn’-serie. Bob is een popcorn die snel boos wordt en letterlijk ontploft! Zijn woede-uitbarstingen brengen hemzelf en anderen vaak in de problemen. Maar langzaam maar zeker ontdekt hij dat er manieren zijn om zo’n driftbui te voorkomen, en hij besluit de tien beste tips te delen. Maar bij het uitleggen gaat er wel eens wat mis: zal Bob zich in kunnen houden? Ondeugend en grappig geschreven. Met veel geestige kleurenillustraties. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar. Maranke Rinck (Rotterdam, 1976) is een bekende Nederlandse schrijver. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven.

Over Maranke Rinck

Maranke Rinck (Rotterdam, 1976) is kinderboekenschrijver. Ze schrijft prentenboeken, korte verhalen, leesboeken en verhalen in opdracht van culturele instellingen en educatieve uitgeverijen.

Rinck schrijft verhalen voor kinderen tot tien jaar. In 2017 won ze een Zilveren Griffel voor Tangramkat, een prentenboek dat ze maakte met haar man, illustrator Martijn van der Linden. Hun prentenboek Knikkeruil was het Officiële Prentenboek van de Kinderboekenweek. Voor het leesboek Bob Popcorn won Maranke in 2020 het Apeldoorns Uiltje en de Kinderboekwinkelprijs 2020. De prentenboeken van Rinck zijn in vele talen vertaald.

Lees verder op Wikipedia